Nytt Dagis

Hello Friends!
Nu har mina barn börjat en inskolning på ett nytt dagis! ser ut att funka jätte bra! för dom som inte har så stor koll! så tar en inskolning på dagis ca 2 veckor! man börjar med en timme och utökar lite varje dag! först får jag vara med sen efter några dagar får jag gå därifrån!
Ja jag har ju gjort det förut så för mej är det inte så svårt!
Jag känner också att jag har en underbar kvalitets tid med mina barn nu! Hinner med allting och desutom leka med dom, gå till lekparker. m.m
Wonderful....
I morse go väner var det action i mitt liv jodå!
Jag  och. vaknar av ett hiskeligt krasande av fösnter. flyger upp för det låter som att det är precis bredvid sängen det är.
Fattar inom några sekunder att det är inbrott nere på mitt jobb! perkele... ringer 112112 ( ringt för mycket 118 därför dubbelslagen, kan bero på en viss mängd adrenalin också) Dom är ju så himla lugna.
 Jag hör hur tjuvarna är därnere på kontoret, så efter 9.30 minuter anländer polis bussen och polis bil. dom omringar huset, jag kastar ner ytter dörr nyckel som dom missar att ta (*tänker* ja poliser)  dom går in med laddat (obs ett) vapen. Skriker i dörren att kom ut..bla.bla...
Efter att dom genomsökt i 35 min kommer en polis till ,
Hundföraren, dom släpper på en polishund och jag tänker nu måste dom väl hitta någon,
Dom genomsöker källare, vind, trappuppgång ja allt. sen när det var lugnt trodde jag, så tänkte jag jaja jag går väl ner och snackar med dom så jag smyger ner (varför smyger jag) eh sen utanför står en polis som frågar vem jag är, oj vad rädd jag blev, jo det är jag som ringde sa jag, då sa hon men du kan ju inte gå ut nu! jag har ju kunnat skjuta dej... oj då tänkte jag... kan svenska polisen skjuta! nej då skämt o sidå. men hur som helst så hittade dom ingen tjuv. och inte hade någon  vart inne på kontoret heller. så vad hörde jag? knepigt.... kanske adrenalinet som pumpade runt i mina vener....
Det ända som tjuven tagit var en ynka telefon... ja suck... tur för oss...
men visst var det action...
Hej svejs

Boooring

Jag skulle villja lära mig lite mer om denna blogg, men jag hinner inte,
Så ni får ursäkta om jag är tråkig på det sättet att jag inte, vad ska man säga... hm..
ha jag har det PIMPAR min blogg.
Kanske ska fråga Rooosen om hon kan pimpa den...
Idag har det varit ganska lugnt. Tog ett bad efter jobbet, tro på fan att alla ska ringa då. när jag igger där och lyssnar på musik och njuter.
Ja men stäng av telefonen då. VA är du galen. kan ju inte stänga av min allra närmaste vän.
Jag måste bara säga en sak. Rosen du e helt galen. hela kontoret skrattade åt ditt älg skämt idag.
Då frågade jag dom om dom förstod skämtet för det gjorde inte jag då skakade alla på huvudet, men varför e den så rolig då?
Men jag skrattade åt den iallafall.
Snart ska jag dra ut till skogen och fota lite, i helgen tror jag så då kanske det kommer upp lite nya bilder.
Men men mycket kan hända. Kanske inte kommer så långt.

Konstig i Magen

Jah har något konstigt i magen. Någon liten bacill.
Han dansar salsa med mig men jag vill inte,
Jag vill bara få bli frisk och få åka med jobbet på 50 års jubileum
Jag längtar.

Magsjukan

Hejsan alla vackra människor.
Igår ringde dom från dagis och ville att jag skulle hämta Hanna hon var magsjuk, men inte märker jag något av det inte, ja men det är bara att lyda.
Idag har vi varit på promenad i den stora staden. kollat in andras trädgårdar, det tycker jag är kul,
Jag sitter och funderar på att åka till mitt ex och hämta cykel kärran så vi kan cykla lite, det är jätte skoj det.
Sen vill jag åka inlines också, men då föredrar jag nog att vara barn ledig. lie jobbigt att hålla reda på alla ben och samtidigt ha koll på ungar. nae du tack det utsätter jag mig inte för...
Kram på er...

Vabb

nu sitter jag i sängen och försöker få två små troll att sova det är inte riktigt så enkelt som det låter... Speciellt inte om dom ligger i samma rum.
Ja har ni goda råd hur man gör så dom bara lägger sig blundar och somnar, så vore jag tacksam om ni kunde förmedla dom till mig.

Inte ens gud vet hur jag känner för dig.

Mm nu tror jag minsann att det kommer ett litet troll här  igen jag som trodde jag hade lyckats.
Det går visst magsjuka på dagis, jaha då var det säkert kört igen då, fram med vitpeppar kornen. 6 st tror jag man ska svälja. usch sen går man och rapar vitpeppar smak not nice, fast jag tar hellre det änn magsjukan.


Lägenheten

Hallo. det var ett tag sen. har haft full upp om jag säger så förlåter ni mig då?
Jag trivs som fisken i vattnet i min lght. den är ljus och fin. relativt ny tapetserat. ska slänga in bilder sedan, när jag fått mer möbler nu e det ganska tomt. men det funkar, Det enda som fattas är en soffa, Någon som har en till övers?
    
Idag har jag, gurra och hanna varit hemma hos victor och hans mamma anna. det var bara en spontan grej ringde henne när vi va på väg till dagis och frågade om vi skulle fika,.Dom skulle på speedway men vi hann både äta o fika, Tack anna skönt med fixad mat. Gurra och victor leker ganska bra. det är skönt,
 image10


Idag har jag pratat med ett koperativt dagis som heter haga trollet, Det såg inte så mycket ut för världen utifrån, men var helt okej inne och stor lekpark på baksidan.
Nä hörni gott folk, nu ska jag surfa på blocket....
**************


RSS 2.0