Mina Planer

Så jag har två rabatter som jag ska fixa till i vårkanten  den ena är den här...


Den andra rabatten på sidan om huset tänkte jag ha som en ros rabatt.. det finns redan tre stycken där.. så då kan jag lika bra fixa en sådan

Lördag

Den här helgen är det marknad i stan!!  jag kan inte gå för jag orkar inte gå så långt.. så vart det med den langosen jag ville ha. Ja ja den kommer i vår också.
Jag och Daniel åkte först till Jula sedan till biltema.. vi köpte inget bara kollade på saker...
Sedan handlade vi käk och satte oss för att titta på mumien filmen den nya! så mitt i filmen ringer det på dörren!!
Jaha vem kan det vara jo våra grannar som bor i nästa hus på hörnan...  Hej sa dom... vi har lagt gräsmatta på våran baksida och har några rullar kvar som ni kan få.. ja och lägga där dammen har varit... fast... sa dom man måste lägga den helst ikvällmen det går nog i morgon oxo.. oj oj
så det blev till att lägga gräsmatta... ja inte för mig då men för min blivande man... han e duktig han... speciellt när han gör som jag vill...

Och resultatet en timma senare...


Tänk att lite gräsmatta kan få en att bli så glad...


Greja

24 augusti Söndag


Jaha då ha man plockat undan efter morgonens bestyr, rensat en låda från gammalt skräp.

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu då...  Kom på att jag kan åka och köpa lite höst blommor att sätta på framsidan i den lilla lilla rabatten på hörnet.. det ska jag nog göra idag.. sedan se till sa mannen i huset klipper gräsmattan. Det är jobbigt för honom nu när jag är så rastös hela tiden. Men men det går väl över.


Spel               

Läste en artikel om spelberoende... det är synd att folk inte förstår när dom är beroende av något.. konstigt att den där spärren inte funkar som den ska..

Jag menar vissa har lättare att bli beroende av saker än andra och oftast vet man det.. varför sätta sig i sådana situationer att man blir beroende.. jag har lätt att bli beroende så när jag känner att oj oj nu MÅSTE jag göra det här... då slutar jag DIREKT det kan vara träning, choklad, dataspel, triss köp,

Men för vissa funkar det inte så.. dom tror verkligen att dom ska vinna mycket pengar...

Klart man inte kan vinna pengar om man INTE spelar. Men jag känner en del folk som har mycket pengar genom gediget handsjobb.

Jag tror också dom som spelar för bara att vinna en massa pengar är otroligt lata människor som gärna får allt här i livet. Som tycker arbete är ett nödvändigt måste. Nä hade jag kunskap om något område, var bra på något då skulle jag driva mitt eget inom det. T.ex hade jag utbildning inom dietist eller va dietist så skulle jag syssla med det på eget basis...

Var jag dekoratör skulle jag ha eget där också. Nu är det så att jag inte kan något så pass att jag kan öppna eget inom något... men jag känner folk som har kompetensen men är för fega för att slå till.

Sen of course är det ju en trygghet i att vara anställd det är ett faktum. Man gör det man ska thats it... ja inte för mig då men för normala folk.


Anna på besök

Min vän Anna kom på besök idag med hennes hund cesar! Han e för söt! Anna väntar tvillingar och är beräknad till december!
Hon är på bilderna här nedan i v 22!
Vi hann inte snacka så mycket... som vi brukar men det var trevligt!
Vi lovade att ses snart igen! och det ska jag fullfölja... även om jag kommer ångra mig när tvillingarna är födda!! hehe
Sedan när hon hade åkt sa jag till Daniel att det ät Torsdag och att vi måste städa!!! det funkar bra med torsdagar tycker jag. så Daniel the love of my life... damsög så skurade jag...
nu ska jag glo på tv en stund!! kram kram
OJ

Nu var det ett tag sedan igen nu får man skäll!! av frida
Men det händer ju ingenting i mitt liv.
I måndags kom Caroline hit och hjälpte mig att säda och röja en massa. hon är verkligen en sann vän... slänger in ett gammalt kort på henne,gurra och HannaDom är så små barnen här!!

Till Mamma

Sitter här och väntar på att mamma ska komma efter att hon har tränat!!
sen ska vi hem till henne för frideli har köpt....dettaParty party o popcorn... Hanna o Gustav gillar oxo popcorn...

Jag igen

Så nu har jag varit på biblioteket.. massor att läsa. det är sjukt att man inte går dit oftare.. det ska jag göra.
Man kan ju läsa fitness tidningen o massa andra tidningar.Jag läste en hälsa tidning och den härSen åkte jag förbi jobbet och tänkte ge mig själv gratis kaffe!!
där fanns dom här pinglornaMaja i blått är arbetsledare på mitt jobb...  det är ju ja med!!
Maja ser allvarlig ut.
Inte längre


Så nu sitter jag hemma och äter lunch. Ska snart bläddra i min nylånade bok.


Regn, rusk,Igår höll ungen nog på att komma i soffan.
Jag satt här i all sköns ro och surfade runt lite
Ka bang sa det bara och knastrade i tv.. OJ OJ måste stänga av datorer o tv apparater
Daniel for upp ur sin kontorsstol jösses hojtade han..
Jag är inte rädd för åska men den smällen va inte nådig..
Läste i vlt att det mesta regnet hade vart i Sala
Nu ska jag klä på mig och åka till biblioteket och skaffa mig ett lånekort i den här staden...
Kramar kramar

Ännu mer piggare

Dom har väckt mig från det döda tror jag. Idag har jag varit på jobbet, härligt att se när andra jobbar.
Man blir jätte ensam verkligen av att sluta jobba och bli halvt förlamad, men jag har bestämt mig för att sluta känna efter så mycket. Bara göra.
Jag har även idag damsugit
ordrat Daniel att göra hans fantastiska lasagnette tror jag det kallas. Gustav åt nog 6 slevar pluss sallad och gurka. (undra vad dom fick till lunch på dagis idag) verkar som dom inte har ätit alls idag!
Det var allt för nu.. händer inte så mycket tjing tjing

MagenDaniels goda mat.. det vart så my

Lite piggare

Tjoho
Känner mig bättre idag!!  piggare..
Fast ska snart vila en stund bredvid min äskling.. så mysigt att ligga o krama honom..
Fast han tycker nog mest att jag är jobbig när jag vill gosa o han vill sova..
men så är det när man joobbar natt..

Nu har iallafall friskis medelat att dom ska ha invigning i novmber.... wiii jag ska vara där.. det var dom bra  nyheterna.
Dom dåliga är att jag trodde att vi skulle ha 2 friskis.. men dom ska flytta hela skiten... ahh jag som inte ville ha med allt folk.. Men som Daniel sa det kanske finns endel som väljer andra gym på den sidan eftersom dom ändå flyttar så pass långt...
nähä kram på er...
Trött

Hej
Nu e jag så trött på den här graviditeten.
jag vill träna... nuuuu
Idag har vi fått mat borta DET ÄR ALLTID LIKA SKÖNTDet här är jag nu.. och eftersom detta ska bli min hälsa blogg så ska jag lägga in mina mått och bättre jämföra bilder när jag kalvat ut den här bebisen.


Känner verkligen tränings lust. eller ja promenad lust.. kanske skulle gå ut en sväng.. nej jag orkar inte bära min kropp på en promenad.
Man blir depr

Utkast: ...


Long time no see

Nu ska det bli lite ändring på den här bloggen.
Känner att jag måste skriva av mig lite om livets bekymmer och sådant som berör mig.
Just nu är jag sjukskriven från jobbet. För jag får ont att sitta still länge. ja praktiskt taget så kan jag inte jobba.
Jag och Daniel ska ha vårat gemensamma barn om 6 veckor. Känns underbart.

Efter att barnet har kommit ska jag promenera mig i form tänkte jag. har precis idag mätt hur långt det är till dagis och funderar på om man kan gå dit med ungar och vagn sedan.
Både gustav och Hanna kan ju cykla.
Det är iallafall 5.5 kilometer enkel resa. man kan ju göra den en gång om dagen och sedan sätta på cykel stället när man hämtar dom sedan.
mm ja det tål att funderas på.RSS 2.0